<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Kjøp Jinhui og Golden Ocean

Meglerhus anbefaler kjøp av både Jinhui Shipping og Golden Ocean. Kursmålene blir oppjustert.

    Publisert 31. aug. 2006 kl. 10.35
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 105 ord

    DnB Nor Markets har foretatt en gjennomgang av bulkmarkedet. Rateestimatene oppjusteres ytterligere. DnB Nor Markets har foretatt en gjennomgang av bulkmarkedet. Rateestimatene oppjusteres ytterligere. - Den sesongmessige nedturen i ratene er uteblitt og vi ser fortsatt sterk etterspørsel etter bulkprodukter, spesielt jernmalm, fra Kina. Utover høsten vil i tilegg korn bidra til å heve behovet for tonnasje, skriver meglerhuset i dagens morgenrapport.Det anbefales kjøp av Jinhui Shipping og Golden Ocean. Kursmålet på Jinhui økes fra 22,50 til 24 kroner, mens siste notering er 21 kroner, ned 1,4 prosent. Golden Oceans kursmål heves fra 4,75 til 7,25 kroner. Dagens kusr er 6,28 kroner, opp 2,6 prosent.