<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nedover på Oslo Børs

Hovedindeksen holder seg i positivt terreng, så vidt det er. Slik ser det ut ved lunsjtider.

    Publisert 25. aug. 2006 kl. 11.45
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.41
    Lesetid: 2 minutter
    Artikkellengde er 297 ord

    Oslo Børs holder seg i positivt terreng. Ved lunsjtider er hovedindeksen opp 0,12 prosent til 385,41 poeng.Prisen på brent olje med levering i oktober har steget i morgentimene og står nå i 73,71 dollar fatet, opp 0,95 prosent.Oljegiganten Statoil stiger 0,28 prosent til 176,5 kroner, mens Hydro står uendret i 170 kroner. DNO og Altinex klatrer henholdsvis 0,93 prosent og 4,24 prosent. Idar Vollvik flagget torsdag formiddag at han hadde solgt 150 millioner aksjer i selskapet, tilsvarende en eierandel på 7,6 prosent.- Det går spekulasjoner om at Spetalen kjøper seg opp igjen. Det er positivt at Vollvik kommer seg ut så han ikke er så presset i posisjonene sine. Hvis ryktene er riktig har Vollvik finansiert mye på termin. En av grunnene til at man ikke har fått fart på Altinex-aksjen kan være at man har hatt en følelse av at Vollvik var for tungt inne i markedet og har hatt likviditetsproblemer, sier en megler til TDN Finans.På vinnerlisten troner Skiens Aktiemølle med en oppgang på 9,26 prosent, deretter følger Sparebanken Øst som klatrer 7,48 prosent.CanArgo topper taperlisten med en nedgang på 6,66 prosent, etterfulgt av Artumas og Sevan Marine som faller 6,49 og 4,31 prosent.Det er så langt i dag omsatt verdipapirer for 3,772 milliarder kroner på Oslo Børs.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.