<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik går Wall Street

Wall Street-handelen er i gang. Følg utviklingen og de norske aksjene her.

    Publisert 28. aug. 2006 kl. 15.40
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 135 ord

    Det har vært en relativt flat start på det amerikanske aksjemarkedet. 10 minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen steget 0,08 prosent til 2.142 poeng, mens Dow Jones er opp 0,02 prosent til 11.286 poeng.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.