<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spår aksje opp 177 prosent på få måneder

Analytiker kliner til og forteller investorer at DiaGenic-aksjen kan stige utrolige 177 prosent på få måneder.

    Publisert 31. aug. 2006 kl. 12.35
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 153 ord

    I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research anbefales kjøp av aksjer i DiaGenic. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research anbefales kjøp av aksjer i DiaGenic. - DiaGenic faller som en sten på børsen og er ned nær 30 prosent den siste måneden og ned hele 65 prosent fra toppen satt 28. september i fjor. Kursfallet den siste tiden har blitt drevet av negativ omtale i media samt negative kommentarer fra analytikerhold, sier analytikeren.- Selv om det nå virker langt opp til vårt 6-8 mnd kursmål på 15,5 kroner pr. aksje, er det ingenting fundamentalt som har forandret seg mht utsiktene til selskapet eller dets strategiske posisjonering de siste månedene. Likevel, vi er ydmyke ift de svingningene et dårlig sentiment kan ha på tidlig-fase bioteknologiselskaper, avslutter analytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 5,60 kroner etter et kursfall på 2,61 prosent. Dersom kursmålet skal innfris må verdien på selskapet stige 177 prosent.