<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spår Songa-rally

Meglerhus venter positive nyheter fra Songa Offshore. Så høyt kan aksjen stige.

    Publisert 29. aug. 2006 kl. 11.16
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 94 ord

    Handelsbanken Capital Markets anbefaler kjøp av Songa Offshore-aksjen. Kursmålet settes til 70 kroner. I dagens morgenrapport vises det blant annet til at kostnadene er under kontroll og at rabatten i forhold til kursmålet er ufortjent. Handelsbanken Capital Markets anbefaler kjøp av Songa Offshore-aksjen. Kursmålet settes til 70 kroner. I dagens morgenrapport vises det blant annet til at kostnadene er under kontroll og at rabatten i forhold til kursmålet er ufortjent. Meglerhuset venter at positive nyheter vil føre til kursooppgang.Songa Offshore stiger 1,5 prosent til 51,25 kroner, noe som gir en oppside på 37 prosent.