<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker anbefaler 5 aksjer

Analytiker Lars Söderfjell i ABG Sundal Collier trekker frem fem gode kjøp, deriblant to norske aksjer.

  Publisert 17. feb. 2007 kl. 10.47
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.34
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 71 ord

  Analytiker Lars Söderfjell i ABG Sundal Collier mener det finnes flere sektorer som ser billige ut verdivurderingsmessig, eksempelvis legemiddel. Analytiker Lars Söderfjell i ABG Sundal Collier mener det finnes flere sektorer som ser billige ut verdivurderingsmessig, eksempelvis legemiddel. - (..) Generelt synes vi at teknologi og telekom er interessant. I en periode med lite økonomisk vekst, kan selskaper med strukturell vekst være spennende, sier Söderfjell til Finansavisen.Analytikeren anbefaler følgende aksjer:

  • RECREC
  • H&MH&M
  • NokiaNokia
  • Tele2Tele2
  • TandbergTandberg