<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp disse aksjene

Tallknuserne i Orion Securities ber investorer ta en nærmere titt på følgende tre aksjer.

  Publisert 23. feb. 2007 kl. 14.23
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 275 ord

  I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Scorpion Offshore (66,75). Vurdert ut fra nøkkeltallene fremstår Scorpion Offshore som tydelig underpriset, både på en absolutt basis og relativt til resten av riggsektoren. Av mulige kurstriggere som kan bringe aksjen opp mot et mer riktig kursnivå, kan nevnes kontraktsmeldinger og et oppkjøp.Scorpion Offshore (66,75). Vurdert ut fra nøkkeltallene fremstår Scorpion Offshore som tydelig underpriset, både på en absolutt basis og relativt til resten av riggsektoren. Av mulige kurstriggere som kan bringe aksjen opp mot et mer riktig kursnivå, kan nevnes kontraktsmeldinger og et oppkjøp.
  • Norse Energy (3,91). Norse Energy er det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. Produksjonen vil mangedobles de neste årene som følge av oppstarten av tre felt offshore Brasil.Norse Energy (3,91). Norse Energy er det raskest voksende oljeselskapet i vårt univers. Produksjonen vil mangedobles de neste årene som følge av oppstarten av tre felt offshore Brasil.
  • Playsafe (19,00). Det britiske selskapet Okoto Ltd. har lagt inn et betinget bud på Playsafe som verdsetter aksjen til USD 3,6875. De som kjøper Playsafe nå, vil etter alle solemerker snart kunne selge aksjen med 19 prosent gevinst til Oktoto. En slik oppside oppfatter vi som svært attraktiv sett i lys av den lave risikoen og den korte tiden til oppgjør finner sted.Playsafe (19,00). Det britiske selskapet Okoto Ltd. har lagt inn et betinget bud på Playsafe som verdsetter aksjen til USD 3,6875. De som kjøper Playsafe nå, vil etter alle solemerker snart kunne selge aksjen med 19 prosent gevinst til Oktoto. En slik oppside oppfatter vi som svært attraktiv sett i lys av den lave risikoen og den korte tiden til oppgjør finner sted.