<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytikere om Hydro

Analytikerne Oddvar Bjørgan og Kjetil Bakken kommer med følgende dom etter dagens skuffende Q4-tall.

    Publisert 19. feb. 2007 kl. 13.02
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 150 ord

    Aksjekursen til Norsk Hydro har hentet seg noe inn etter et fall i overkant av tre prosent innledningsvis mandag . Kl. 12.47 kostet Hydro-aksjen 194,50 kroner, ned 0,64 prosent. Analytikere mener resultatet er greit justert for spesielle poster.- Det var omtrent som ventet når man tar hensyn til spesielle poster i kvartalet. Kanskje litt svakere enn ventet på olje og energi, med det meste var noenlunde greit, sier analytiker Oddvar Bjørgan i ABG Sundal Collier ifølge TDN Finans.Analytiker Kjetil Bakken i Fondsfinans mener de spesielle postene ikke reflekterer det underliggende, og kun er konsekvenser av den kommersielle strategien.- Aluminiumsvirksomheten ser grei ut. Innen metall er det litt svakere enn ventet, mens det underliggende var noe bedre enn ventet innen nedstrøm. Også Polymers var noe bedre enn ventet. I sum gjør de virksomhetene som skal være med Hydro videre det OK, sier Bakken ifølge byrået.Mer om Hydro-tallene finner du her og her.