<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Data Respons får 20 mill.

Data Respons Norge har signert en kontrakt verdt 20 millioner kroner.

    Publisert 23. feb. 2007 kl. 14.37
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.40
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 82 ord

    Data Respons Norge har inngått en kontrakt verdt 20 millioner kroner med en verdensledende OEM-kunde innen telekommarkedet. Data Respons Norge har inngått en kontrakt verdt 20 millioner kroner med en verdensledende OEM-kunde innen telekommarkedet. - Kontrakten bidrar til å bygge en allerede sterk ordreinngang, sier administrerende direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons ASA.Kontrakten omfatter leveranse av embedded solutions som blir integrert i kundens produkt. I tillegg utfører Data Respons sammenstilling, omfattende tester og logistikk service for kunden.Leveransen vil skje i løpet 2007.