<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Dette er en katastrofe for Oslo Børs

Carnegie-sjef Anders Onarheim mener Børsklagenemnden viser en grunnleggende mangel på forståelse for aksjemarkedet.

    Publisert 21. feb. 2007 kl. 07.41
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 102 ord

    John Fredriksens SeaDrill vant ikke frem i Børsklagenemnden. Det betyr at selskapet må komme med et nytt bud på de resterende aksjene i Eastern Drilling. John Fredriksens SeaDrill vant ikke frem i Børsklagenemnden. Det betyr at selskapet må komme med et nytt bud på de resterende aksjene i Eastern Drilling. Carnegie-sjef Anders Onarheim sier til dn at Børsklagenemnden med gårsdagens vedtak viser en grunnleggende mangel på forståelse for aksjemarkedet.- Dette er en katastrofe for Oslo Børs som markedsplass. Mens styret ved Oslo Børs har forsøkt å bruke litt sunt bondevett, har Børsklagenemnden vist en grunnleggende mangel på forståelse for situasjonen, sier Onarheim.