<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hydro-fall demper Oslo Børs

Norsk Hydros svake kvartalstall legger en demper på åpningshandelen på Oslo Børs.

    Publisert 19. feb. 2007 kl. 09.12
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 188 ord

    Det er små utslag for hovedindeksen på Oslo Børs i åpningshandelen. Indeksen står klokken 09.12 i 461,79 poeng, opp marginale 0,02 prosent.Norsk Hydro faller 1,4 prosent til 193 kroner etter å ha forsert fremleggelsen av kvartalstall. Tallene skal ifølge DN ha blitt lekket i markedet allerede for en uke siden. Hydro-aksjen var helt nede i 189 kroner rett etter børsåpningen.Oljekollega Statoil faller 0,5 prosent til 157,50 kroner. Nedturen kommer til tross for at oljeprisen har steget etter børsslutt fredag. Brent april-olje koster nå 58,72 dollar fatet.Kitron faller 5,9 prosent til 4,75 kroner etter at det ble kjent at toppsjefen i selskapet selger seg ut av selskapet.Telenor løftes én prosent til 123,50 kroner. Hjellegjerde og Belships er best med en oppgang på fire-fem prosent, men volumene er tynne.Det er omsatt verdipapirer for 1,4 milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.