<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oslo Børs klatrer

Hovedindeksen stiger sakte, men sikkert. Her er vinnerne og taperne ved lunsjtider.

    Publisert 22. feb. 2007 kl. 11.47
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 239 ord

    Oslo Børs holder seg i positivt terreng. Hovedindeksen klatrer i skrivende stund 0,5 prosent til 461,4 poeng.Oljeprisen, som ved børsslutt i går lå på 58 dollar fatet, stiger i dag. Brent april-olje omsettes for 59,3 dollar fatet. Det sender Statoil og Hydro opp hhv. 1,76 og 1,68 prosent til 159,25 og 196,25 kroner.DnB NOR faller 3 prosent etter kvartalspresentasjonen i dag. Konsernet oppnådde sitt beste resultat noensinne i 2006, godt i overkant av hva analytikerne forventet. Telenor har en nedgang på 1,6 prosent til 121,25 kroner.Lyspunktene blant de mest omsatte er Yara, Acergy og Aker Kværner som stiger hhv. 3,33, 2,1 og 2,2 prosent.Vinnerlisten toppes av Eitzen Maritime med en oppgang på 10,4 prosent til 2,45 kroner uten nyheter. Simtronics følger etter, opp 8,6 prosent.Taperen så langt er Nutri Pharma som faller 7 prosent. Aksjen har hatt en eventyrlig oppgang tidligere denne uken med en vekst på 44 prosent tirsdag.Det er omsatt verdipapirer for 4,8 milliarder kroner.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det går med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.