<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

På HegnarTV i dag:

Hydro har i dag vært i fokus etter at det ble kjent at deler av regnskapet til selskapet var kommet på avveie. Det blir intervju med Eivind Reiten og Trygve Hegnar vil kommentere saken.

    Publisert 19. feb. 2007 kl. 14.16
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 117 ord

    I tillegg ser vi som vanlig på utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer, Statoil, Opera, SAS og Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen