<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Spår børsoppgang i dag

Det kan gå mot en positiv børsåpning i Oslo, tror NetFonds Bank og Terra Securities. (Oppdatert)

    Publisert 21. feb. 2007 kl. 08.18
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 86 ord

    NetFonds Bank tror børsen vil åpne opp i dag. Fair value for hovedindeksen er estimert til 463,3 poeng, opp 0,8 prosent.- Vi forventer at Oslo Børs åpner svakt opp i dag. Amerikanske indekser var sterke og asiatiske markeder er opp i morgentimene. Oljeprisen ligger også nå noe høyere enn ved stengning på Oslo Børs i går, skriver Terra Securities i dagens morgenrapport.Oljeprisen har ikke endret seg veldig siden børsslutt tirsdag. Dagens pris på Brent april-olje er 57,45 dollar fatet, mot 57,25 dollar ved 16.30-tiden i går.