<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

TeleComputing inngår millionavtale

TeleComputing forteller om svensk outsourcingsavtale i millionklassen.

    Publisert 21. feb. 2007 kl. 13.32
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 115 ord

    Synerco har inngått en outsourcingsavtale med TeleComputing som dermed får et totalansvar for all IT- leveranse i selskapet. Avtalen omfatter funksjonsleveranse til ca. 1.000 brukere på 40 lokasjoner i Sverige. Synerco har inngått en outsourcingsavtale med TeleComputing som dermed får et totalansvar for all IT- leveranse i selskapet. Avtalen omfatter funksjonsleveranse til ca. 1.000 brukere på 40 lokasjoner i Sverige. Ordreverdien beregnes til 12 millioner svenske kroner og forventes å øke.- For et vekstselskap gir IT on demand store fordeler. Kostnadene er synlige og leveransen av IT kan raskt styres til de stedene kunden etablerer seg. Vi er meget glade over at Synerco har gitt oss denne tilliten, sier André P. Løvestam, konsernsjef i TeleComputing.