<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

To meglerhus om børsen

Her er dagens børsspådommer fra NetFonds Bank og Terra Securities.

    Publisert 20. feb. 2007 kl. 08.40
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 73 ord

    NetFonds Bank tror børsen vil åpne flatt i dag. Fair value for hovedindeksen er estimert til 464,9 poeng.- På bakgrunn av at det amerikanske markedet holdt stengt i går, og ellers små bevegelser både i de øvrige internasjonale aksje-, rente- og råvaremarkedene, tror vi Oslo Børs åpner flatt til noe opp i dag, skriver Terra Securities.Oljeprisen har ikke endret seg veldig siden børsslutt mandag. Dagens pris på Brent april-olje er 58,34 dollar fatet.