<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksjen faller kraftig etter storaksjonærens dumpingsalg

Storaksjonær lemper ut aksjer for 432 millioner kroner i Ementor. Selskapet straffes hardt på Oslo Børs.

  Publisert 3. juli 2007 kl. 10.52
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.14
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 111 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  Meglerhuset SEB Enskilda har plassert 8,16 millioner Ementor-aksjer på vegne av en storaksjonær som ikke defineres som innsider. Ifølge en børsmelding ble kursen satt til 53 kroner, mens aksjen sluttet på 56 kroner mandag. Meglerhuset SEB Enskilda har plassert 8,16 millioner Ementor-aksjer på vegne av en storaksjonær som ikke defineres som innsider. Ifølge en børsmelding ble kursen satt til 53 kroner, mens aksjen sluttet på 56 kroner mandag. Det betyr at investoren frigjorde 432,5 millioner kroner.I dag straffes Ementor på Oslo Børs. I skrivende stund omsettes aksjen for 53 kroner etter å ha falt 5,36 prosent. Det skjer på en ellers positiv børsdag hvor hovedindeksen har lagt på seg 0,55 prosent.