<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp og kjøp

Analytiker forteller investorer at følgende aksjer bør kunne stige i verdi.

  Publisert 6. juli 2007 kl. 14.44
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 182 ord
  Scanpix / Scanpix

  I dagens rapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren går ut med to kjøpsanbefalinger. I dagens rapport fra Handelspartner Securities kan vi lese at analytikeren går ut med to kjøpsanbefalinger. - Med en produksjon på over 20.000 fat olje per dag nyter PA Resources særdeles godt av den sterke oljeprisen. Uro i Nigeria, Midtøsten og relativt lave bensinlagre vil sørge for en meget sterk oljepris fremover. Med tanke på den sterke veksten selskapet ventes å levere de neste årene synes vi aksjen er meget lavt priset med en P/E på 9,5 for inneværende år. Vi anbefaler kjøp av PA Resources med kursmål på 70 kroner, sier analytikeren.- Fast Search and Transfer fortsetter å vise til meget sterk vekst, og selv om marginbildet ikke har utviklet seg slik man har ventet er det nå tegn til bedring. Fast har annonsert to mindre oppkjøp i Norge i løpet av den siste uken. Samtidig har erkekonkurrenten kommet med et positivt resultatvarsel for andre kvartal, og dette er en indikasjon på gode markedsforhold. Vi har et 6 måneders kursmål på 18 kroner i Fast.