<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: - Kjøp

Analytiker i Fondsfinans har en kjøpsanbefaling på Fast, og er i tillegg positiv til to andre aksjer.

    Publisert 3. juli 2007 kl. 10.31
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.14
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord

    Fast Search & Transfer er et av selskapene Håkon Levy, analytiker i Fondsfinans, dekker, og han tror at selskapet vil ha en positiv utvikling fremover, skriver Finansavisen.- Interessen for Fast-aksjen har fått et oppsving etter annonseringen av de siste kontraktene, og dersom man tror selskapet vil lykkes, slik vi tror, er Fast fortsatt rimelig priset i forhold til sammenlignbare selskaper som Autonomy, sier Levy.Analytikeren har ifølge Finansavisen en kjøpsanbefaling på aksjen og et kursmål på 21 kroner.Av selskapene Levy dekker, er det Tandberg og Ementor som er først ute med å rapportere fra andre kvartal. Disse gjør opp status henholdsvis på onsdag og fredag neste uke, og Fondsfinans-analytikeren er ikke spesielt negativ.