<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsen faller tilbake fra rekordnivåer

Oslo Børs steg rett til rekord i formiddag, men nå går det mer trådt. Her er aksjene som utmerker seg positivt og negativt.

  Publisert 3. juli 2007 kl. 11.41
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.14
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 376 ord
  1 / 1

  Rett etter børsåpning nådde hovedindeksen på Oslo Børs den nye rekorden 514,67 poeng. Nå har markedet roet seg ned, noe som betyr at indeksen bare er opp 0,1 prosent til 511,43 poeng. Rett etter børsåpning nådde hovedindeksen på Oslo Børs den nye rekorden 514,67 poeng. Nå har markedet roet seg ned, noe som betyr at indeksen bare er opp 0,1 prosent til 511,43 poeng. - Vi tror det blir en generell bra dag i Oslo etter bra utvikling i USA og en sterk oljepris. Det som er litt urovekkende er at dollaren forsetter å svekke seg mot kronen. Folk begynner å posisjonere seg før andrekvartalsrapportene og Tandberg er en av aksjene vi har spesielt tro på, sa en megler til TDN Finans rett før børsåpning.Oljeprisen steg kraftig i går kveld, men er litt ned i dag. Brent-olje for levering i august koster nå 72,23 dollar fatet, ned 40 cent. Statoil og Hydro står i minus 0,7 og 0,4 prosent til 180,75 og 227,75 kroner.Ementor er ned 5,4 prosent til 53 kroner. Etter børsslutt i går ble det kjent at en aksjonær i selskapet ville kvitte seg med 8,16 millioner aksjer. Det ble opplyst at plasseringen ville skje til en kurs på eller rundt sluttkursen i går, som var 56 kroner. I dag ble det imidlertid kjent at aksjene ble solgt for 53 kroner.Comrod er den svakeste aksjen med et fall på 6,5 prosent til 14,30 kroner. Synnøve Findens tegningsretter og aksjer faller henholdsvis 25 og 4,5 prosent.Simtrad Optronics er dagens største vinner med en oppgang på 6,3 prosent til 7,26 kroner. Tidligere i formiddag ble det innført børspause i aksjen for undersøkelse av kursutviklingen. Ingenting unormalt ble funnet. Golar LNG er nest best med pluss 4,8 prosent til 103,50 kroner. Konserndirektør Charlie Peile i Golar LNG har utøvd en opsjon på 25.000 aksjer og solgt aksjene i markedet til 98,50 kroner per aksje.Så langt er det omsatt verdipapirer for fem milliarder kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.