<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsen steg 15,4 prosent

Oslo Børs har gitt en gjennomsnittlig avkastning på 15,4 prosent i første halvår i år. I juni gikk hovedindeksen opp med 2,4 prosent.

    Publisert 2. juli 2007 kl. 11.32
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 125 ord

    Juni ble avsluttet med en ny toppnotering, den 27. hittil i år. De gode tidene på børsen har ført til høy aktivitet. 22 nye selskaper er notert på børsen i løpet av første halvår, også det rekord. Juni ble avsluttet med en ny toppnotering, den 27. hittil i år. De gode tidene på børsen har ført til høy aktivitet. 22 nye selskaper er notert på børsen i løpet av første halvår, også det rekord. I juni var det stigende oljepris som førte til børsoppgang. Seismikkselskapet Global Geo Services (GGS) ble børsvinner i juni med en kursoppgang på 95 prosent. I første halvår er det Northland Resources som er børsvinner med en oppgang på 241 prosent, går det fram av en pressemelding fra Oslo Børs. (©NTB)