<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er mannen som lempet ut Ementor-aksjer verdt 432 millioner

Her ser du hvilken storaksjonær som lempet ut Ementor-aksjer verdt 432 millioner kroner.

    Publisert 3. juli 2007 kl. 14.56
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 112 ord

    Tidligere i dag kunne vi lese at meglerhuset SEB Enskilda har plassert 8,16 millioner Ementor-aksjer på vegne av en storaksjonær. Nå viser det seg at aksjene tilhørte Carliis AS. Tidligere i dag kunne vi lese at meglerhuset SEB Enskilda har plassert 8,16 millioner Ementor-aksjer på vegne av en storaksjonær. Nå viser det seg at aksjene tilhørte Carliis AS. På Ementors hjemmeside kan vi lese at Ementors tidligere styremedlem Carsten Gottschalck (født 1948) er mannen bak Carliis Group. Gottschalck er tidligere statsautorisert revisor og partner i Ernst & Young.Ifølge en børsmelding ble kursen satt til 53 kroner, mens aksjen sluttet på 56 kroner mandag. Det betyr at investoren frigjorde 432,5 millioner kroner.Foto: Scanpix.