<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DnB NOR Markets anbefaler salg av Fredriksen-selskap

DnB NOR Markets tror John Fredriksens riggselskap Seadrill vil falle i verdi. Så dypt kan den synke.

  Publisert 3. juli 2007 kl. 13.30
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.15
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 95 ord
  Scanpix / Scanpix

  Seadrill fikk nylig en kontrakt på nivå med DnB NOR Markets' forventninger for West Navigator. I forhold til forventningene i markedet var raten imidlertid noe svakere enn ventet, slås det fast. Seadrill fikk nylig en kontrakt på nivå med DnB NOR Markets' forventninger for West Navigator. I forhold til forventningene i markedet var raten imidlertid noe svakere enn ventet, slås det fast. DnB NOR Markets har en salgsanbefaling på Seadrill med et 12 måneders kursmål på 110 kroner per aksje.Seadrill-aksjen omsettes for 129,75 kroner i dag, noe som betyr at nedsiden er på 15 prosent.