<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forvalter om dollarfallet

- Det kan virke som om vi ser en ny runde av følgene fra subprime-lånene på hedgefondsiden, sier porteføljeforvalter i forbindelse med det siste dollarfallet.

    Publisert 3. juli 2007 kl. 16.51
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord

    Dollaren har falt markert i det siste. I ettermiddag koster én dollar 5,82 kroner, mens styrkeforholdet mot euro er 1,36 i euroens favør. Bakgrunnen for svekkelsen er spekulasjoner om at det er mer sannsynlig med renteoppgang i Europa enn i USA. Dollaren har falt markert i det siste. I ettermiddag koster én dollar 5,82 kroner, mens styrkeforholdet mot euro er 1,36 i euroens favør. Bakgrunnen for svekkelsen er spekulasjoner om at det er mer sannsynlig med renteoppgang i Europa enn i USA. - Det er fremdeles bekymring knyttet til boligmarkedet, og det kan virke som om vi ser en ny runde av følgene fra subprime-lånene på hedgefondsiden, sier porteføljeforvalter Olav Chen i Storebrand Kapitalforvaltning til NA24.- Kronestyrkelsen er dog ikke bare en konsekvens av dollarsvekkelsen. Den importveide kronekursen er også på den sterkeste på ett år, sier Chen