<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her er de mest populære aksjene på Oslo Børs

Her er listen over de ti mest populære aksjene blant privatinvestorer på Oslo Børs.

    Publisert 2. juli 2007 kl. 10.03
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 108 ord

    Handelen hos aktørene som driver med ren internetthandel på det norske markedet, Nordnet, NetFonds, E-Trade og Skandiabanken, endte på 275.511 transaksjoner i juni og handelsvolumet endte på 27,9 milliarder kroner. Dette tilsvarer en økning i antall transaksjoner på 4,8 prosent sammenlignet med forrige måned. Sammenlignet med juni i fjor tilsvarer tallene en nedgang på 18,9 prosent målt i antall transaksjoner.Lars Thorstensen i Nordnet kan fortelle at DNO og GGS var de mest populære enkeltaksjene i juni med henholdsvis 18.587 og 16.831 transaksjoner.De ti mest populære aksjene i juni blant privatinvestorer var DNO, GGS, REC, Golden Ocean Group, Marine Harvest, Altinex, Simtronics, Fast Search & Transfer, SeaDrill og CanArgo.