<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Krever Telenor-selskap for over 300 mill.

Myndighetene i Ungarn krever over 300 millioner kroner fra Telenor-selskap.

    Publisert 6. juli 2007 kl. 12.17
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.18
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 72 ord

    Ungarske myndigheter kraver at Telenor-selskapet Pannon og T-Mobiles Magyar Telekom betaler 10 milliarder forint hver, noe som tilsvarer 322 millioner kroner, for å forlenge sine lisenser, skriver avisen Magyar Hirlap ifølge TDN Finans. Ungarske myndigheter kraver at Telenor-selskapet Pannon og T-Mobiles Magyar Telekom betaler 10 milliarder forint hver, noe som tilsvarer 322 millioner kroner, for å forlenge sine lisenser, skriver avisen Magyar Hirlap ifølge TDN Finans. Fristen er satt til 4. august.