<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Megler: Her er den beste måten å analysere aksjemarkedet

Aksjemegler Trym Riksen forteller om den beste måten å analysere aksjemarkedet. Her er oppskriften.

  Publisert 5. juli 2007 kl. 12.23
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.17
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 142 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  Aksjemegler Trym Riksen i DnB Nor Markets er en av flere som ser nytten av å ta i bruk teknisk analyse for å vurdere utviklingen i aksjemarkedet. Dette kombinerer han med fundamental analyse for å få et best mulig utgangspunkt. Aksjemegler Trym Riksen i DnB Nor Markets er en av flere som ser nytten av å ta i bruk teknisk analyse for å vurdere utviklingen i aksjemarkedet. Dette kombinerer han med fundamental analyse for å få et best mulig utgangspunkt. Teknisk + fundamental analyse- Etter å ha jobbet som aksjemegler og porteføljeforvalter i mange år, har jeg kommet frem til at den beste analysen er en kombinasjon av teknisk analyse og fundamental analyse, sier Trym Riksen til DN.- Fordelen med teknisk analyse er at den er oppdatert per minutt, mens en fundamental analyse gjerne bygger på tall fra forrige kvartal, avslutter Riksen.