<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglerhus: - Selg

DnB Nor Markets har salgsanbefaling på tre aksjer.

    Publisert 6. juli 2007 kl. 10.34
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.18
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 113 ord

    Tidligere i dag ble det klart atLerøy Seafood og Salmar ikke gjennomfører det varslede kjøpet av Pan Fish Scotland fra Marine Harvest. DnB Nor Markets er ikke overrakset."Selv om virksomheten i dette selskapet har et begrenset omfang, var den avtalte prisen relativt høy, og det er slik vi ser det i første rekke kjøperne som trekker fordel av å kunne revurdere transaksjonen," heter det fra meglerhuset, ifølge Stocklink.no. I følge DnB Nor Markets er imidlertid betydningen i forhold til verdsettelsen av aksjene marginal for alle parter.Meglerhuset har en salgsanbefaling på alle tre aksjene med et kursmål på 5,75 kroner per aksje i Marine Harvest, 36 kroner i SalMar og 112.50 kroner i Lerøy.