<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Navamedic til fem nye land

Navamedic ASA og MD Pharmaceuticals Pte Ltd har signert en avtale om markedsføring og distribusjon av legemiddel i fem nye land.

    Publisert 2. juli 2007 kl. 10.28
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.13
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 188 ord

    Navamedic ASA og MD Pharmaceuticals Pte Ltd har signert en avtale om markedsføring og distribusjon av Glucomed i Singapore, Hong Kong, Vietnam, Thailand og Indonesia. Med denne avtalen har Navamedic etablert et markedsførings- og distribusjonsnettverk med 15 partnere som dekker totalt 31 land, opplyses det i en børsmelding. Navamedic ASA og MD Pharmaceuticals Pte Ltd har signert en avtale om markedsføring og distribusjon av Glucomed i Singapore, Hong Kong, Vietnam, Thailand og Indonesia. Med denne avtalen har Navamedic etablert et markedsførings- og distribusjonsnettverk med 15 partnere som dekker totalt 31 land, opplyses det i en børsmelding. Partene vil umiddelbart starte forberedelsene for å kunne sende søknadene om godkjenning for Glucomed som et registrert legemiddel for behandling av slitasjegikt i de fem landene, med MD Pharmaceuticals som ansvarlig for det regulatoriske. Lansering er forventet fra 2009.- Vi er svært glade for partnerskapet med Navamedic, og er klare til å konkurrere aggressivt med markedslederen Viatril S. Vi er overbeviste om at vi i løpet av fem år skal etablere Glucomed som et viktig reseptbelagt glukosaminprodukt i de fleste av disse fem landene, sier administrerende direktør Melvin Wong i MD Pharmaceuticals.