<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeknøtt til himmels på rekordsterk Oslo Børs

Hovedindeksen stiger mot 520 poeng i åpningshandelen. En oljeknøtt stjeler showet med et kursløft på over 15 prosent.

  Publisert 5. juli 2007 kl. 09.11
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.17
  Lesetid: 2 minutter
  Artikkellengde er 302 ord
  1 / 1

  Ja, så er det satt ny rekord på Oslo Børs igjen. Etter 11 minutters handel er hovedindeksen opp 0,4 prosent til 519,23 poeng. Wall Street var stengt i går, mens Asia-børsene steg i morges. De fleste Europa-børsene er opp i åpningshandelen. FTSE 100 i London og CAC 40 i Paris stiger 0,2 prosent, mens DAX-indeksen i Frankfurt står i pluss 0,4 prosent. Ja, så er det satt ny rekord på Oslo Børs igjen. Etter 11 minutters handel er hovedindeksen opp 0,4 prosent til 519,23 poeng. Wall Street var stengt i går, mens Asia-børsene steg i morges. De fleste Europa-børsene er opp i åpningshandelen. FTSE 100 i London og CAC 40 i Paris stiger 0,2 prosent, mens DAX-indeksen i Frankfurt står i pluss 0,4 prosent. Oljeprisen holder seg på et høyt nivå, noe som betyr at Brent-olje for levering i august omsettes for 72,96 dollar fatet. Statoil er opp 1,1 prosent til 186,50 kroner. Oljedirektoratet meldte i dag at Statoil har gjort et gassfunn i Norskehavnet. Norsk Hydro stiger 1,2 prosent til rekordhøye 233,25 kroner, noe som sender markedsverdien over 300 milliarder kroner.Oljeknøtten CanArgo hopper 17 prosent til 5,36 kroner. Selskapet meldte i går kveld at det har funnet gass "over et beydelig intervall" i Kumisi 1-brønnen i Georgia.Eitzen Maritime Services, som steg over 50 prosent i går, korrigerer ned 4,9 prosent til 3,85 kroner. Diagenic, Simtronics og Kongsberg Gruppen (som for øvrig trues av vannmasser) er ned rundt tre prosent.Det er omsatt verdipapirer for drøye 600 millioner kroner.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVMer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Slik går det på børsene i Europa .Slik gikk det på børsene i Asia i dag.