<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Optimistisk analytiker skamroser tre aksjer

Analytiker snakker om klar kjøpskandidat, billigste aksjen i byen og mulig doblingskandidat. Her er tre aksjetips.

  Publisert 6. juli 2007 kl. 15.15
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.18
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 217 ord

  I dagens morgenrapport fra Orion Securities omtales følgende aksjer som dagens case:

  • Exense (6,60) - mindre, men vakrere. Exense meldte mandag at selskapet selger Exense Software til Visma for 75 millioner kroner. Med lav risiko og god oppside fremstår Exense som en klar kjøpskandidat. Vårt kortsiktige kursmål er 8,50. (6,60) - mindre, men vakrere. Exense meldte mandag at selskapet selger Exense Software til Visma for 75 millioner kroner. Med lav risiko og god oppside fremstår Exense som en klar kjøpskandidat. Vårt kortsiktige kursmål er 8,50.
  • Petrolia Drilling (3,49) - billigst i byen på EV/NOPLAT. (3,49) - billigst i byen på EV/NOPLAT. Langsiktige kontrakter gir god visibilitet i Petrolia Drilling de nærmeste årene. Vi anbefaler kjøp av Petrolia Drilling med et 6-måneders kursmål på 4,20.Langsiktige kontrakter gir god visibilitet i Petrolia Drilling de nærmeste årene. Vi anbefaler kjøp av Petrolia Drilling med et 6-måneders kursmål på 4,20.
  • Playsafe (17,20) - børsnotering vil redusere rabatten. Dagens rabatt er for stor og vil ventelig reduseres betraktelig i forbindelse med Oslo Axess-noteringen i tredje kvartal. Dette blinker Playsafe ut som en doblingskandidat på et halvt års sikt. (17,20) - børsnotering vil redusere rabatten. Dagens rabatt er for stor og vil ventelig reduseres betraktelig i forbindelse med Oslo Axess-noteringen i tredje kvartal. Dette blinker Playsafe ut som en doblingskandidat på et halvt års sikt.