<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sjeføkonom Jan Andreassens aksjetips

Sjeføkonom Jan Andreassen i Terra Securities går ut med følgende aksjetips.

    Publisert 4. juli 2007 kl. 06.02
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 137 ord

    Ifølge sjeføkonom Jan Andreassen i Terra Securities er det mer å hente for oljeaksjene på Oslo Børs. Ifølge sjeføkonom Jan Andreassen i Terra Securities er det mer å hente for oljeaksjene på Oslo Børs. - Generelt har børsen nådd nye rekorder. Skal det gå videre nå er det avhengig av at oljeprisen holder seg på et høyt nivå, og det tror vi den vil gjøre det, sier han til Finansavisen.Sjeføkonomen mener en lav oljepris er lagt til grunn for prisingen av mange oljeaksjer, og at det derfor er mer å hente.- Vi i Terra har lenge trodd på oljerelaterte næringer, og det holder vi fortsatt en knapp på. I oljesektoren kreves det bare at oljeprisen holder seg høy. De skal ikke finne opp en ny duppedings, eller vinne store kontrakter. Det er et enklere scenario, sier Andreassen.