<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Aksjene stiger på Wall Street

Onsdagen starter i pluss for aksjonærene på Wall Street. Utviklingen kan du følge her.

    Publisert 26. sep. 2007 kl. 15.35
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 140 ord

    Det har vært en fin start på det amerikanske aksjemarkedet. Tre minutter etter at handelen tok til har den teknologitunge Nasdaq-indeksen gått opp 0,54 prosent og står i 2.697,81 poeng mens Dow Jones står i 13.837,59 poeng etter en oppgang på 0,43 prosent.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.