<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Følg nøye med på denne aksjen

- Aksjen har gitt et klart salgssignal, sier analytiker og anbefaler investorer om å følge nøye med på Inmeta-aksjen.

    Publisert 24. sep. 2007 kl. 10.05
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 132 ord

    I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research blir investorer bedt om å følge nøye med på Inmeta-aksjen. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice and Research blir investorer bedt om å følge nøye med på Inmeta-aksjen. - Inmenta har brutt ned av en lengre stigende trend og etablert en mer kortsiktig fallende trend. Har brutt ned gjennom neckline i en hode-skulder-formasjon og gitt et klart salgssignal. Denne formasjonen gir en target på ca 5,00 kroner på sikt. Aksjen tester nå støtten ved 6,76 kroner. Her kan vi få reaksjoner opp på kort sikt, sier analytikeren.- Ved brudd ned gjennom støtten vil det utløses et nytt salgssignal og indikasjon om videre fall. Aksjen har støtte ved ca. 5,16 kr. Salg/følges nøye, sier anlytikeren.I skrivende stund omsettes aksjen for 7,15 kroner, opp 4,38 prosent.