<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker: Kjøp

DnB NOR Markets forteller investorer at Q-Free-aksjen er et godt kjøp på dagens nivå.

    Publisert 28. sep. 2007 kl. 14.10
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 117 ord

    Tallknuserne i DnB NOR Markets er i dag ute med en kjøpsanbefaling på Q-Free-aksjen. Tallknuserne i DnB NOR Markets er i dag ute med en kjøpsanbefaling på Q-Free-aksjen. - Q-Free fikk i går i land kontrakten om leveranse av systemer og brikker til veisystemet i Bangkok. Etter mye tidligere forsinkelser har vi ventet på denne avtalen siden midten av august, og den gir klart bedre visibilitet i forhold til våre 2008-estimater. Arbeidet begynner i oktober i år og vil etter planen pågå i 16 måneder, med løpende inntektsføring underveis, sier analytikeren.DnB NOR Markets har en kjøpsanbefaling på Q-Free med et kursmål på 16 kroner pr. aksje. I skrivende stund omsettes aksjen for 14,75 kroner, opp 1,03 prosent.