<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Børsfall i USA

USA-børsene har lagt bak seg en svak dag. Finans- og oljeaksjer ledet an. (Oppdatert)

    Publisert 24. sep. 2007 kl. 22.00
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 238 ord

    USA-børsene fikk en svak start på en ny uke. Dow Jones endte ned 0,4 prosent til 13.759,39 poeng, mens Nasdaq falt 0,1 prosent til 2.667,95 poeng. S&P 500 kunne vise til et fall på 0,5 prosent til 1.517,76 poeng. USA-børsene fikk en svak start på en ny uke. Dow Jones endte ned 0,4 prosent til 13.759,39 poeng, mens Nasdaq falt 0,1 prosent til 2.667,95 poeng. S&P 500 kunne vise til et fall på 0,5 prosent til 1.517,76 poeng. Ifølge Bloomberg leder finans- og energiaksjer an etter at det internasjonale pengefondet (IMF) uttalte at høyere kredittkostnader kan føre til langvarig økonomisk uro. IMF venter ikke at kredittmarkedene vil normaliseres på kort sikt.Fallende oljepriser for andre dag på rad sendte oljeaksjene ned. Exxon Mobil Corp. verden største oljeprodusent ledet an.Forrige uke var den beste uken på Wall Street siden mars etter at Federal Reserve kuttet renten med et halv prosentpoeng.Vi kommer tilbake med detaljene.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TV Her finner du vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Slik gikk det på Oslo Børs i dag Nøkkeltallene fra dagens handel og børsmeldingene .Alle dagens Børs- og finansnyheter på HegnarOnline.Alle delindeksene her .Alle dagens aksjetips finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Europa Slik gikk det på de europeiske børsene.Slik gikk det i Asia Slik gikk det på børsene i Asia i dag.