<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dag Swanstrøm sliter med stor gjeld

Dag Swanstrøm har tapt stort på flere mislykkede aksjehandler.

    Publisert 26. sep. 2007 kl. 08.40
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 97 ord

    Ex-Synnøve Finden-sjef Dag Swanstrøm har ifølge DN tapt store beløp på flere mislykkede aksjehandler i osteprodusenten. Gjelden i hans private investeringsselskap Næringsmiddelkonsult er større enn verdien av aksjene. Ex-Synnøve Finden-sjef Dag Swanstrøm har ifølge DN tapt store beløp på flere mislykkede aksjehandler i osteprodusenten. Gjelden i hans private investeringsselskap Næringsmiddelkonsult er større enn verdien av aksjene. Ifølge årsberetningen til Næringsmiddelkonsult vil "selskapet vil forsøke å selge aksjene i Synnøve Finden asa i løpet av inneværende år".- Jeg jobber med å få solgt selskapet. Det bør være interessant for internasjonale selskaper som vil inn i Norge, sier Swanstrøm.