<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DnB NOR Markets anbefaler Orkla-aksjen

DnB NOR Markets har innledet dekning av Orkla-aksjen med en kjøpsanbefaling. Så høyt kan den gå.

    Publisert 18. sep. 2007 kl. 13.45
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 143 ord

    DnB NOR Markets tar i dag opp dekning på Orkla-aksjen med en kjøpsanbefaling. DnB NOR Markets tar i dag opp dekning på Orkla-aksjen med en kjøpsanbefaling. - Historisk har aksjen vist en vedvarende mer positiv utvikling enn Oslo Børs og sammenlignbare selskaper. Skuffelsene rundt Q2-07 har imidlertid skjøvet verdsettelsen av under tidligere nivåer, skriver melgerhuset.- Tar vi vekk investeringen i REC og porteføljen handles resten av virksomheten nå med en EV/EBIT på 6,5x basert på 2008-estimatene. Dette innebærer betydelige 26-61 prosent rabatt i forhold til selskaper innenfor sammenlignbare sektorer, det vil si Foods & Brands, Metals og Chemicals, skriver meglerhuset videre.Det vises også til at konsernet sitter med et joint venture i Sapa som vil kunne skape det ledende selskapet innen aluminiumsprofiler på global basis.12 måneders kursmål settes til 110 kroner per aksje. Orkla er sist omsatt for 89,60 kroner, opp 0,6 prosent.