<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hegnar om børsutviklingen

Hovedindeksen på Oslo Børs går mot en fin avslutning på uken. Trygve Hegnar forklarer hvorfor.

    Publisert 21. sep. 2007 kl. 14.11
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 129 ord

    I tillegg ser vi som vanlig på utviklingen på børsene i Europa, Asia og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer: Statoil, Itera og Rocksource. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Har du ønsker om aksjer vi skal analysere sender du de til tvtips@hegnar.no Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobil Du kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen