<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Kan være negativt for Telenor

Det skal bygges et tredje mobilnettverk i Norge. Analytikere peker på den viktigste konsekvensen for Telenor.

    Publisert 26. sep. 2007 kl. 12.10
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.44
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 102 ord

    Tele2 Norge går sammen med Network Norway for å bygge et tredje mobilnettverk i Norge. Analytikere Reuters har snakket, med mener at dette på lang sikt kan gi økt konkurranse og dermed være negativt for Telenor.- Men regnskapsmessig vil det ikke få særlig betydning på kort sikt for Telenor, sier Carnegie-analytiker Espen Torgersen.Henrik Vikström i ABG Sundal Collier mener den viktigste konsekvensen av avtalen for Telenor er at et salg av Tele2s norske virksomhet nå er mindre sannsynlig.- På lenger sikt så vil vi sannsynligvis ha tre betydelige aktører på nettverkssiden, noe som kan være negativt for Telenor, tilføyer Torgersen ifølge nyhetsbyrået.