<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trygve Hegnar - Kan kuttet kvele krisen?

Den amerikanske sentralbanken senket styringsrenten med 50 rentepukter til 4,75 prosent i går kveld. Det sender børsene rett opp, men er det nok til å kvele krisen? Det har Trygve Hegnar en klar mening om.

    Publisert 19. sep. 2007 kl. 14.20
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.27
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord

    Den amerikanske sentralbanken senkes styringsrenten med 50 rentepukter til 4,75 prosent i går kveld.Er kuttet nok til å kvele kredittkrisen eller det også andre motiver som ligger til grunn for kuttet? Kunne han ha benyttet andre virkemidler?Mange lurer onå på om sentralbanksjefen, Ben Bernanke, vet noe som ikke resten av markedet vet. Få Trygve Hegnars vurdering av dette i Økonominyhetene på web-TV.I tillegg kommenterer som vanlig Hegnar utviklingen på børsene i Oslo, Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av 3 aksjer: Statoil, REC og DNB NOR. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Har du ønsker om aksjer vi skal analysere kan du sende de til tvtips@hegnar.no .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere .Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen