<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ukens 15 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DnB Nor Markets, Terra Securities og First Securities satser denne uken på 15 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

  Publisert 25. sep. 2007 kl. 11.16
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 121 ord

  Aksjestrateg Terje Nyborg i Terra Securities, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjesjef Paal Karstensen i DnB Nor Markets satser denne uken på tilsammen 15 aksjer.Alle tre er enige om Yara. I tillegg er Nyborg enig med Hermanrud om Awilco Offshore og med Karstensen om Golden Ocean. Hermanrud og Karstensen er enige om Orkla.Dette er de 15 aksjene de tre satser på denne uken:

   Awilco OffshoreAwilco OffshoreTelenor TelenorArtumas GroupArtumas GroupYaraYaraOrklaOrklaProsafeProsafeScorpion OffshoreScorpion OffshoreMarine HarvestMarine HarvestGolden OceanGolden OceanFrontlineFrontlineSevan MarineSevan MarinePGS PGSTandberg TandbergGolar LNGGolar LNGSonga OffshoreSonga Offshore
  Karstensen/DnB Nor Hermanrud/First Terra/Nyborg Innsideporteføljen finner du her. kontinuerlig nye aksjetips

  holder teten med en avkastning på 21,0 prosent så langt i år. følger nærmest med 15,0 prosent, mens er oppe i pluss 9,8 prosent.Her publiseres det .