<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Vi er inne i et meget sterkt sektorrally

- Svært, svært mange investorer og meglere har for mye fokus på de selskapsspesifikke nyheter, sier analytiker i forbindelse med bulkmarkedet.

    Publisert 21. sep. 2007 kl. 11.31
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 160 ord

    - De fleste tørrbulkselskaper steg bra videre i USA i går også og vil nok være med på å dra tilsvarende aksjer i Norge en stund ennå, skriver analytiker Lars Lindgren i Ritamm i en oppdatering i dag. - De fleste tørrbulkselskaper steg bra videre i USA i går også og vil nok være med på å dra tilsvarende aksjer i Norge en stund ennå, skriver analytiker Lars Lindgren i Ritamm i en oppdatering i dag. - Vi er inne i et meget sterkt sektorrally og alle tørrbulkaksjer av betydning er med på oppgangen, skriver han.- Svært, svært mange investorer og meglere har for mye fokus på de selskapsspesifikke nyheter og vil sjelden forstå "kraften" og ikke minst varigheten av et sektorrally slik som dette, mener Lindgren.Han mener at den sterke etterspørselen fra Kina på en lang rekke råvarer ikke har vært vanskelig å forstå.Golden Ocean stiger 2,7 prosent til 34,80 kroner, mens Jinhui klatrer 2,5 prosent til 71,50 kroner.