<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Wall Street stiger før rentedom

USA-børsene stiger etter Lehman-tall. Nå ventes det på rentedom. Følg utviklingen og de norske aksjene her.

    Publisert 18. sep. 2007 kl. 15.39
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 164 ord

    Wall Street åpner opp tirsdag. Etter ni minutters handel er Dow Jones opp 0,4 prosent til 13.450 poeng, mens Nasdaq stiger 0,5 prosent til 2.594 poeng. S&P 500 står i pluss 0,4 prosent til 1.482 poeng.USA-børsene stiger etter at Lehman Brothers har lagt frem bedre tall enn ventet. Mye av oppmersomheten er rettet mot den amerikanske sentralbankens rentemøte. Klokken 20.15 får markedet vite hvor stort rentekuttet blir.Utviklingen kan du følge her. De norske aksjene kan du følge her Her finner du ytterligere informasjon om de norske aksjene. Her finner du etter hvert vinnerne /taperne på NYSE.Vinnerne /taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med de norske aksjene og noen utvalgte amerikanske aksjer.Her er relevante nyhetsinnslag på web-TVOslo Børs i dag Nøkkeltallene og børsmeldingene her .Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnlineHer finner du alle delindeksene på Oslo Børs .Alle aksjetipsene finner du her.De siste dagenes tekniske analyser.Ute i verden Børsene i Europa i dag.Slik gikk det på børsene i Asia i dag.