<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Forvalter: Aksjemarkedet har aldri vært billigere

Seniorforvalter Bjørn Wicklund i WarrenWicklund mener årets fall på børsen i praksis er like stort som fallet i 1987. - Har du ikke begynt å spare i aksjer, ville jeg begynt i dag, sier han.

    Publisert 2. feb. 2008 kl. 10.42
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 128 ord

    Ifølge seniorforvalter Bjørn Wicklund i WarrenWicklund er fallet på børsen i år i praksis like stort som i 1987 når man justerer for for blant annet gjeldsgrad.- Det vi har opplevd nå er allerede like dramatisk som i 87, fordi vi har en mye lavere giring på egenkapitalen. Selv om aksjekursene i 87 falt 40 prosent er dette fallet like dramatisk når man korregerer for gjeldsgraden, forklarer Wicklund.- Har du ikke begynt å spare i aksjer, ville jeg begynt i dag, sier Wicklund til dn.no.- Jeg har problemer med å skjønne at det er grunnlag for en så dramatisk reprising av selskapene, som vi har sett nå, fortsetter han.Wicklund mener det er veldig lett å finne måter å regne på som viser at aksjemarkedet aldri har vært billigere.