<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Har blitt to milliarder mer verdt på få år

- Vi må bare konstatere at vi har vært usedvanlig heldige med utviklingen, sier "kongen av Vika" Petter Neslein, som har blitt to milliarder kroner mer verdt på få år.

    Publisert 7. feb. 2008 kl. 13.52
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.01
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 151 ord

    Petter Neslein er kongen av Vika, skriver Finansavisen. Pecunia har opplevd en eventyrlig verdituvikling for sine tre bygg i den attraktive bydelen i Oslo sentrum.Pecunia betalte ca. 270 millioner kroner for Wilhelmsen-bygget i fire etapper, pluss at ca. 45 millioner har gått til oppgradering. En potensiell kjøper må nå trolig bla opp i størrelsesorden 730 millioner kroner.Dronning Mauds gate 1-3 ble kjøpt for 440 millioner i desember 2002, i tillegg er eiendommen påkostet med anslagsvis 70 millioner kroner. 77 millioner i årlige leieinntekter gir ifølge avisen en markedsverdi i dag på ca. 1,35 milliarder kroner.Det seneste kjøpet er Hemsengården, som kostet 500 millioner i desember 2006. Bygget er pusset opp for 200 millioner, og har en markedsverdi i dag på rundt 1,07 milliarder kroner. Leieinntektene er på drøyt 60 millioner i året.- Vi må bare konstatere at vi har vært usedvanlig heldige med utviklingen, sier Neslein i en kommentar til Finansavisen.