<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Haudemann er stålbull på gull

- Gull er kanskje det mest spennende investerings-alternativet i dag, sier investor Jan Haudemann-Andersen.

    Publisert 4. feb. 2008 kl. 06.09
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.57
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 119 ord

    Investor Jan Haudemann-Andersen har stor tro på gull.- Gull er kanskje det mest spennende investeringsalternativet i dag, selv om vi på kort sikt kan oppleve kraftige reaksjoner på grunn av en markert oppgang fra 650 til 930 dollar siden i høst. Selv gikk vi inn for tre år siden, sier an Haudemann-Andersen til Finansavisen.Investoren sverger nå til gull fremfor aksjer. Han trekker frem et diagram som viser Dow Jones-indeksen delt på gullprisen. Grafen har svingt fra 1 til 43.- Si at vi skal ned til et bunnivå på 2. Da skal gullprisen i 5-6.000 dollar per uanse gitt at Dow Jones-indeksen ikke faller.Men selv om indeksen skulle komme til å falle betydelig, skal gullprisen fortsatt mye oppp, sier investoren.