<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oslo Børs faller til under 400

Hovedindeksen på Oslo Børs faller til under 400 poeng igjen. Aker Yards tynger etter et nytt resultatvarsel.

    Publisert 7. feb. 2008 kl. 10.43
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 08.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 222 ord

    Situasjonen på Oslo Børs har forverret seg siden børsåpningen. Klokken 11.00 er hovedindeksen ned 1,7 prosent til 399,00 poeng.Aker Yards er blant de største taperne med et fall på 9,1 prosent til 47,90 kroner etter å ha kommet med et nytt resultatvarsel. Bare Transeuro er verre (- 10,0 prosent).StatoilHydro faller 2,1 prosent til 144,90 kroner i kjølvannet av prisfall på olje. REC faller 4,2 prosent og Orkla 3,6 prosent. Også Seadrill og Aker Kværner faller mer enn 2,5 prosent.Intex Resources stiger 12,7 prosent på et diamantfunn. Birdstep løftes tre prosent i kjølvannet av dagens resultatfremleggelse.To av de 10 mest omsatte papirene stiger i verdi. Det er Yara og DnB NOR, som er opp mellom 0,1 og 1,0 prosent.Norske Skog har vært volatil etter resultatfremleggelsen. Kursen har svingt fra 29,50 til 32,10 kroner. Siste notering er 29,75 kroner, ned 2,5 prosent.Det er omsatt verdipapirer for 3,1 milliarder kroner.Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.