<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oslo Børs til værs på Microsoft-bud

Oslo Børs stiger over ett prosentpoeng på Microsofts bud på Yahoo. Følg utviklingen her.

    Publisert 1. feb. 2008 kl. 12.54
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.56
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 219 ord

    Oslo Børs steg over ett prosentpoeng på Microsofts bud på Yahoo. Hovedindeksen er opp 2,20 prosent til 402,56.I 12.30-tiden gikk det frem at Microsoft vil legge inn et bud på Yahoo på 31 dollar pr aksje, noe som gir en total verdi på 44,6 milliarder dollar, tilsvarende 242 milliarder kroner. Ifølge Reuters gir budet en premie på 62 prosent.- Vi har stor respekt for Yahoo og sammen kan vi tilby stadig mer spennende løsninger for kunder, utgovere og annonsører ved at vi blir bedre posisjonert til å slåss på markedet for internetttjenester, sier konsernsjef Steve Ballmer i Microsoft i en pressemelding, ifølge E24.- Vi tror kombinasjonen vil gi en overlegen verdi for aksjonærene i begge selskaper og overlegen innovasjon for kunder i partnere, fortsetter Ballmer.StatoilHydro er opp 3,59 prosent, til 144,20 kroner.Så langt er det omsatt verdipapirer på Oslo Børs for 6,1 milliarder kroner.Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.