<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PANG - så snudde det ned

Oslo Børs har vært opp stort sett hele dagen, men så. Hva skjer? Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar her.

    Publisert 5. feb. 2008 kl. 15.04
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 07.58
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 153 ord

    Oslo Børs har vært opp det meste av dagen, men rett etter halv tre snudde det rett ned. Nok en gang er det stygge nøkkeltall fra USA som påvirker.I tillegg kommenterer Hegnar som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Norwegian og IGE. Live-sendingen starter her kl. 16:05 .Sendingen kan også ses i egen TV-rute med oppdatert informasjon om utviklingen i viktige nøkkeltall her. Det er noe vi anbefaler alle vår seere.Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.Sending kan også sees på 3G-mobiltelefoner på http://tv.hegnar.no/mobilDu kan også sende "hegnartv" til 2229 og bli varslet med lenke til sendingen hver dag før sendingen starter. Den varslingen koster 5 kroner. Vær oppmerksom på at det trengs stabil 3G-dekning for at sendingen skal gå uten avbrudd.For å stoppe varslingen sendes "hegnartv stopp" til 2229.